Rólunk

 

Köszönjük, hogy oldalunkat választotta utazása, üdülése céljából!

Cégünk a 80-as években indult üdülőszövetkezetek együttmüködő partnere, amely kedvező áraival a mai napig közkedvelt nyaralási lehetőségeket biztosít vedégei számára. Kínálatunkban többnyire a belföldi thermál vizek közelében fekvő üdülőhelyek találhatóak, melyek egész évben üdülési lehetőséget biztosítanak. Tevékenységünk az üdülésszervezéssel kapcsolatos tele-marketing, és a szövetkezeti üdülő-használati jogok értékesítésén alapszik.

Lépjen kapcsolatba a legnagyobb wellness és üdülés szakértőjével!Ügyfélszolgálat: A telefon mindig kéznél van!
Cégünk több éve végez pontos és közvetlen ügyintézést a sokrétű marketing és ügyfélszolgálati tevékenységek területén. Szálláshelyeket közvetítünk hazai 3-4*-os szállodákba, termál és wellness szolgáltatásokkal egybekötött pihenést biztosítunk ügyfeleinknek.Munkatársaink mindig készséggel nyújtanak segítséget a stresszes, szürke hétköznapokból kikapcsolódni, pihenni vágyóknak.

 

Magyar Turizmus EgyesületMagyar Turizmus
Célunk, hogy belföldön évről évre több családnak biztosítsunk változatos, ugyanakkor olcsó üdülési lehetőségeket. Partnereinken keresztül azoknak az üdülni vágyóknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik szeretik színvonalas helyen eltölteni jól megérdemelt pihenésüket és a kedvező ár is fontos tényező az üdülési célpont kiválasztásában.

 

Lépjen kapcsolatba a legnagyobb wellness és üdülés szakértőjével!Széchenyi Pihenőkártya
Partnereink Szép kártya elfogadó helyek, amivel belföldi szolgáltatások vehetők igénybe, amelyek a pihenést, az egészség védelmét, megerősítését szolgálják (szálláshely-szolgáltatások, éttermi vendéglátás, kulturális-, fürdő-, egészségmegőrző és egészséghelyreállító szolgáltatások).

 

„A pihenés mindenkinek jár, most Önökön a sor!”

Mit szólnál extra kedvezményekhez?
AkcióSzállás - hotelkupon, wellnesskupon
Kövesd Facebook oldalunkat:
Iratkozz fel hírlevelünkre:
0 kedvenc