Hogyan működik, megrendelés menete

Az akcioszallas.hu oldalunkon minden szállásfoglalás esetén Önnek csak egy minimális előleget kell kifizetni előre, a fennmaradó összeget később, a foglalás visszaigazolása alapján kell fizetnie a szálláshelynek.

Vásárlás előtt mindig célszerű időpontot egyeztetni és csak utána vásárolni, hogy biztosan legyen szabad szoba, abban az időpontban, amikor utazni szeretnének.

Oldalunkon az ajánlatok megtekintéséhez nem kötelező a regisztráció, személyes adatait csak az előleg befizetésekor kérjük be az ügyintézés érdekében, de természetesen adatait harmadik félnek nem adjuk ki, ezt az Adatkezelési tájékoztatóban, írásban is garantáljuk.
 


A megrendelés menete:

  • 1.) Amennyiben először időpontot szeretne egyeztetni, kattintson az 'Időpontegyeztetés' gombra.
  • 2.) A 'Megveszem' gomb megnyomása után válassza ki azt a napot, amikor szeretne érkezni. A rendszer - a csomagtól függően - automatikusan bejelöli a napokat és kiválasztja az időszakot (hétköznap, hétvége).


Amennyiben megvásárolt egy kupont, kapni fog egy visszaigazoló e-mail-t a megadott címre, amelyben megtalálja a megrendelés részleteit, teendőit, személyes adatait. Miután kifizette az előleget, egy újabb e-mailben mellékeljük a kupont (szállásutalvány) nyomtatható PDF formátumban. Ezzel tudja érvényesíteni a kedvezményes ajánlatot a hotel recepcióján.

Minden ajánlat csak rövid ideig szerepel az oldalunkon, ilyenkor érdemes rájuk lecsapni, mert később nincs rá lehetőség. Természetesen a kupon beváltható egy sokkal tágabb időintervallumon belül, ezeket a dátumokat minden ajánlaton feltüntetjük a következőképpen:

Megvásárolható: ez a dátum jelzi, hogy maximum meddig van jelen az ajánlat az oldalunkon (amennyiben el nem fogy idő előtt).

Felhasználható: Ez a dátum jelzi, hogy kuponját meddig válthatja be legkésőbb az adott szálláshelyen.

Mit szólnál extra kedvezményekhez?
AkcióSzállás - hotelkupon, wellnesskupon
Kövesd Facebook oldalunkat:
Iratkozz fel hírlevelünkre:
0 kedvenc