Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Hogyan működik, megrendelés menete

Az akcioszallas.hu oldalunkon leadott megrendelés során Önnek csak egy minimális előleget (regisztrációs-díjat) kell előre fizetnie, a fennmaradó összeget pedig később, a foglalás visszaigazolása alapján kell a szálláshely részére fizetnie.

Vásárlás előtt mindig célszerű időpontot egyeztetni, és csak utána vásárolni, hogy biztosan legyen szabad szoba, abban az időpontban, amikor utazni szeretnének.

Oldalunkon az ajánlatok megtekintéséhez és megrendeléséhez nem kötelező a regisztráció.
 


A megrendelés menete:

  • 1.) Amennyiben először időpontot szeretne egyeztetni, kattintson az 'Időpontegyeztetés' gombra.
  • 2.) A 'Megveszem' gomb megnyomása után válassza ki azt a napot, amikor szeretne érkezni. A rendszer - a csomagajánlattól függően - automatikusan bejelöli a napokat és kiválasztja az időszakot (hétköznap, hétvége).


Amennyiben megvásárolt egy kupont, kapni fog egy visszaigazoló e-mail-t a megadott e-mail címre, amelyben megtalálja a megrendelés részleteit, teendőit, személyes adatait. Miután kifizette a regisztrációs előleget, egy újabb e-mailben mellékeljük a kupont (szállásutalvány) nyomtatható PDF formátumban. Ezzel tudja érvényesíteni a kedvezményes ajánlatot a hotel recepcióján.

Minden ajánlat csak meghatározott ideig szerepel oldalunkon, ezért - adott esetben - érdemes minél előbb leadni megrendelésést. Természetesen a kupon beváltható egy sokkal tágabb időintervallumon belül, ezeket a dátumokat minden ajánlaton feltüntetjük a következőképpen:

Megvásárolható: ez a dátum jelzi, hogy maximum meddig van jelen az ajánlat az oldalunkon (amennyiben el nem fogy idő előtt).
Felhasználható: Ez a dátum jelzi, hogy kuponját meddig válthatja be legkésőbb az adott szálláshelyen.

Mit szólnál extra kedvezményekhez?
AkcióSzállás - hotelkupon, wellnesskupon
Kövesd Facebook oldalunkat:
Iratkozz fel hírlevelünkre:
0 kedvenc
Fel